null


Автомобільні перевезення пасажирів і багажу по Україні

оголошення про надання послуг та замовлення пасажирських перевезень

Каталог статей
 Пассажирские перевозки по Украине  Бесплатные объявления о перевозках
Меню сайту


Всі оголошення
Мої статті [2]
Новини [24]
PREMIUM Зона [0]


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вхід/Реєстрація


Пошук


Оголошення по даті


Друзі сайту

Бесплатные объявления

о перевозках

Биржа частных перевозок privattrans.com.ua

_______________________

Перевезення вантажів:

сайт безкоштовних оголошень

Перевезення вантажів. Сайт безкоштовних оголошень.

Всі оголошення

 про надання послуг

 та замовлення

 вантажних перевезень по Україні

Вітаю Вас, Гість · RSS 27.04.2024, 03:47
Головна » Статті » Новини

Новий Porsche Cayenne в Україні!

 19 травня 2010 року в усій ділерській мережі Porsche стартували продажі нового покоління Cayenne. Крім того, ділери готові обслуговувати нову техніку, адже вона стала на порядок складнішою за попередника. Головна зміна - в наборі двигунів. Як і у попереднього покоління Cayenne, у нового є три бензинові модифікації - Cayenne (3,6 л, 300 л.с.), Cayenne S (4,8 л, 400 л.с.), Cayenne Turbo (4,8 л, 500 л.с.), одна дизельна (3,0 л, 240 л.с.), також уперше з'явилася гібридна - бензин-электрическая Cayenne S Hybryd (3,0 л, 380 л.с.). Новинка стала легша (наприклад, Cayenne Turbo - на 185 кг), завдяки чому машина стала економічнішою, маневренішою і динамічнішою одночасно, повідомляють розробники.


За словами Крістіана Штернеля, регіонального менеджера Porsche в країнах Центральної і Східної Європи, що був присутнім на всеукраїнській презентації моделі, для нового Cayenne в Україні розроблені спеціальні ціни. "Тепер вартість автомобілів Cayenne відкоригована таким чином, що вона співрозмірна з прайсами сусідніх країн і навіть США, - говорить Крістіан. - Крім того, ми стежитимемо за курсовими коливаннями євро і долара і у разі сильної зміни коригувати ціни".


Як відмітив заступник бренд-директора Porsche в Україні Сергій Корольов, якщо в Європі новинка коштує дорожче за попередника, то в Україні - навіть дещо дешевше. Так, мінімальна вартість автомобіля починається з 57110 євро, дизельний коштує 64480 євро, а найдорожчий Cayenne Turbo - 118200 євро. Навіть до початку офіційної презентації ділери прийняли замовлення на 70 Porsche Cayenne, говорить бренд-директор Porsche в Україні Петро Рондяк. Причому найчастіше замовляли топ-версии. Крім того, Крістіан Штернель пообіцяв, що вже декілька тижнів в Україні, як і в Європі, з'явиться можливість купити нові модифікації Panamera, кілька тижнів тому представлені на автосалоні у Пекіні.


Категорія: Новини | Додав: rock (19.05.2010)
Переглядів: 937 | Теги: Porsche в Украине, Cayenne Turbo, Porsche Cayenne, новый Porsche Cayenne | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]