null


Автомобільні перевезення пасажирів і багажу по Україні

оголошення про надання послуг та замовлення пасажирських перевезень

Каталог статей
 Пассажирские перевозки по Украине  Бесплатные объявления о перевозках
Меню сайту


Всі оголошення
Мої статті [2]
Новини [24]
PREMIUM Зона [0]


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вхід/Реєстрація


Пошук


Оголошення по даті


Друзі сайту

Бесплатные объявления

о перевозках

Биржа частных перевозок privattrans.com.ua

_______________________

Перевезення вантажів:

сайт безкоштовних оголошень

Перевезення вантажів. Сайт безкоштовних оголошень.

Всі оголошення

 про надання послуг

 та замовлення

 вантажних перевезень по Україні

Вітаю Вас, Гість · RSS 24.04.2024, 04:24
Головна » Статті » Новини

Оголошення про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міжміських і приміських автобусних маршрутах загального користування, які не в

Додати оголошення про перевезення пасажирів

Конкурси проводяться відповідно до вимог Закону України "Про автомобільний транспорт", Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 18.02.97 № 176 (зі змінами та доповненнями), Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081, зі змінами та доповненнями, (далі - Порядок проведення конкурсу).

Перелік об'єктів конкурсів із зазначенням маршрутів (рейсів), структури парку автобусів, що працюватимуть на маршруті (рейсі), із визначенням категорії, класу та відповідної пасажиромісткості, режимом та показниками регулярності руху додається.

Перевізники - претенденти мають забезпечити диспетчерський контроль та управління перевезеннями самостійно або із залученням підприємства автобусних станцій (за договором).

Рухомий склад, що пропонується перевізником-претендентом для перевезення пасажирів на маршрутах, повинен за технічними, екологічними, санітарними показниками відповідати вимогам чинних нормативних актів.

Перевезення пасажирів на маршрутах здійснюються відповідно до державних соціальних нормативів у сфері транспортного обслуговування населення.

Перевізники зобов'язані здійснювати пільгові перевезення пасажирів згідно з чинним законодавством.

Організатор укладає з переможцем конкурсу договір про перевезення пасажирів на п’ять років.

Автотранспортні засоби, які пропонуються перевізниками - претендентами для резерву, повинні бути аналогічними за показниками категорії, класу та пасажиромісткості основним автотранспортним засобам, які пропонуються для обслуговування маршруту.

До участі в конкурсі не допускаються автомобільні перевізники, які визначені в пункті 12 Порядку проведення конкурсу, а саме:

1) визнані банкрутами або щодо яких порушено процедуру банкрутства (за винятком тих, стосовно яких проводиться процедура санації), або які проходять процедуру ліквідації як суб'єкти господарювання;

2) подали на розгляд документи не в повному обсязі або такі, що містять недостовірну інформацію;

3) не відповідають вимогам статті 34 Закону України "Про автомобільний транспорт";

4) пропонують використовувати автобуси, переобладнані з вантажних автомобілів, які не мають документів щодо відповідності конструкції вимогам безпеки і не зареєстровані як автобуси;

5) мають несплачені штрафні санкції, накладені Головавтотранс-інспекцією або Державтоінспекцією, неоскаржені у судовому порядку (що були накладені не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення конкурсу);

6) не мають достатньої кількості транспортних засобів для виконання перевезень, зумовлених об'єктом конкурсу, та перевезень, які повинні виконуватися відповідно до діючих договорів (дозволів).

Під час проведення конкурсу конкурсний комітет розглядає пропозиції перевізників-претендентів, враховуючи наявність транспортних засобів, призначених для перевезення осіб з особливими потребами.

Документи на конкурси подаються за адресою: 69071, м. Запоріжжя, пр. Леніна, 164, к. 548. Відповідальна особа за прийом документів - Левченко Д.С. Режим роботи: з понеділка до четверга з 8.00 до 17.00, п'ятниця - з 8.00 до 15.45. Перерва на обід - з 12.00 до 12.45.

Документи на конкурс подаються у закритому конверті (крім заяви).

Для довідок щодо об'єктів конкурсу та питань проведення конкурсу звертатися за телефонами або за електронною адресою: 239-07-60, 764-45-72, uprom@ua.fm .

Термін подання документів на конкурс - до 15.00 19.03.2009.

Видача бланків заяв та анкет здійснюється за адресою: м. Запоріжжя, пр. Леніна, 164, к. 548, під час, визначений для прийому документів на конкурс. Перевізники-претенденти можуть використовувати бланки заяви та анкети, що затверджені порядком проведення конкурсу.

Місце проведення конкурсу: м. Запоріжжя, пр. Леніна, 164. Початок конкурсу з 10.00 6.04.2010 року.

Плата за участь у конкурсі не стягується.

Для участі у конкурсі автомобільний перевізник подає на кожний об'єкт конкурсу окремо заяву встановленого зразка, а також такі документи:

1) копію свідоцтва про державну реєстрацію суб'єкта господарювання;

2) нотаріально завірену копію ліцензії на право надання послуг з перевезень пасажирів (може подаватися в одному примірнику, якщо перевізник-претендент бере участь у кількох конкурсах, які проводяться на одному засіданні);

3) перелік транспортних засобів, які пропонуються до використання на автобусному маршруті;

4) копії ліцензійних карток на кожний автобус, який пропонується до використання на автобусному маршруті;

5) документ, що підтверджує внесення плати за участь у конкурсі;

6) копії свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів або тимчасових реєстраційних талонів автобусів, що пропонуються до використання на маршруті;

7) копію документа, що підтверджує проведення процедури санації (за умови проведення санації);

8) перелік транспортних засобів, пристосованих для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями, які пропонуються для роботи на автобусному маршруті, або письмова інформація про їх відсутність.

9) анкету встановленого зразка.

У разі відсутності в перевізників-претендентів автобусів, що відповідають умовам конкурсу, вони мають право подавати до конкурсного комітету заяву на участь у конкурсі та документи, що містять характеристику наявних автобусів, які перевізник-претендент пропонує використовувати на цьому маршруті, а також інвестиційний проект-зобов'язання щодо оновлення парку автобусів на цьому маршруті на визначений період до п'яти років.

У разі відсутності перевізників-претендентів, які мають автобуси, що відповідають умовам конкурсу, конкурс проводиться серед претендентів, які пропонують використовувати на цьому маршруті автобуси, що відповідають вимогам безпеки, але не відповідають умовам конкурсу за класом, пасажиромісткістю, параметрами комфортності, з урахуванням поданих інвестиційних проектів-зобов'язань щодо оновлення парку автобусів, які будуть повністю відповідати всім вимогам, у термін до п'яти років.

Договір на перевезення пасажирів з переможцем конкурсу (або дозвіл) у разі відсутності в нього автобусів, що відповідають умовам конкурсу, Організатор укладає на один рік.

Додати оголошення про перевезення пасажирів

Категорія: Новини | Додав: rock (04.07.2010)
Переглядів: 2297 | Теги: ОГОЛОШЕННЯ ПЕРЕВЕЗЕННЯ ПАСАЖИРІВ | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]