null


Автомобільні перевезення пасажирів і багажу по Україні

оголошення про надання послуг та замовлення пасажирських перевезень

Каталог статей
 Пассажирские перевозки по Украине  Бесплатные объявления о перевозках
Меню сайту


Всі оголошення
Мої статті [2]
Новини [24]
PREMIUM Зона [0]


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вхід/Реєстрація


Пошук


Оголошення по даті


Друзі сайту

Бесплатные объявления

о перевозках

Биржа частных перевозок privattrans.com.ua

_______________________

Перевезення вантажів:

сайт безкоштовних оголошень

Перевезення вантажів. Сайт безкоштовних оголошень.

Всі оголошення

 про надання послуг

 та замовлення

 вантажних перевезень по Україні

Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 15:39
Головна » Статті » Новини

Новий Hyundai хетчбек
Для нас вона виражається передусім у вигляді симпатичного ix35, який вже знайшов масу покупців у сусідній Росії. Не менш цікавий і вигляд нової моделі Elantra. Новинка якраз повинна перейняти відмінні риси обох моделей.

З цікавих дрібних деталей, які виявилися доступні для ознайомлення, варто відмітити світлодіодні вогні, які схожі на ті, що вже були помічені на шпигунських знімках універсала i40 CW. Ззаду, як ви могли помітити, теж використовуються LED -технології. Сам же силует можна порівняти з останньою новинкою компанії Opel - моделлю Astra. А це великий плюс для корейців.



У питанні технічної начинки, як ви розумієте, ясності доки немає. Виходячи з колишнього досвіду, можна лише помітити, що, швидше за все, в новій моделі використовують модифіковані агрегати від колишньої. Напевно знайдеться в портфоліо місце для електричної моделі або гібрида, які помалу стають невід'ємною частиною ринку.

У будь-якому випадку чекати появи цієї новинки в самий найближчий час доки не доводиться. Судячи з великої кількості камуфляжу, ця модель досі знаходиться в статусі прототипу.

Що ж до актуальної Hyundai i30, то компанія "Хендэ Мотор СНД" зовсім нещодавно оголосила про появу нової модифікації. Тепер міський хетчбек доступний у версії з шестиступінчастою механічною коробкою передач.

Hyundai

У комплектації з 1,6-літровим двигуном вона буде дуже до речі. Тепер модель відрізняється поліпшеними ходовими характеристиками, а також високою економічністю. Відмітимо, що раніше п'ятидверний хетчбек був доступний лише в комплекті з п'ятиступінчастою механічною або чотириступінчастою автоматичною коробкою передач.

Hyundai


Сьогодні на російському ринку i30 доступний з двома силовими агрегатами Gamma об'ємом 1,4 і 1,6 літра. Оновлена версія автомобіля відрізняється новим дизайном переднього і заднього бамперів, зміненою формою грат радіатора і бічних порогів. Hyundai i30 представлений на російському ринку в трьох комплектаціях: Classic, Optima і Comfort. Ціни на автомобіль починаються від 585 900 рублів. Будемо чекати цей автомібвль і у нас.
Категорія: Новини | Додав: rock (13.01.2011)
Переглядів: 1104 | Теги: Hyundai новий хетчбек, Elantra, Hyundai | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]