null


Автомобільні перевезення пасажирів і багажу по Україні

оголошення про надання послуг та замовлення пасажирських перевезень

Каталог статей
 Пассажирские перевозки по Украине  Бесплатные объявления о перевозках
Меню сайту


Всі оголошення
Мої статті [2]
Новини [24]
PREMIUM Зона [0]


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вхід/Реєстрація


Пошук


Оголошення по даті


Друзі сайту

Бесплатные объявления

о перевозках

Биржа частных перевозок privattrans.com.ua

_______________________

Перевезення вантажів:

сайт безкоштовних оголошень

Перевезення вантажів. Сайт безкоштовних оголошень.

Всі оголошення

 про надання послуг

 та замовлення

 вантажних перевезень по Україні

Вітаю Вас, Гість · RSS 02.05.2024, 03:02
Головна » Статті » Новини

Новий Peugeot 3008

Показ нової моделі був об'єднаний ідеєю космосу і підкорення нових просторів. І насправді, компактний кросовер для Peugeot - абсолютно нова галактика.

Це цілком логічне порівняння, як щодо новизни цього сектора для компанії, так і обсягу продажів. Адже сегмент легких SUV і кроссоверів С-сегменту на сьогоднішній день один з самих перспективних на нашому ринку. Крім традиційних для французької марки елегантності і продуманість дизайну модель 3008 пропонує і підвищену практичність. Пороги і низ бамперів покриті пластиковими накладками, що захищає їх від подряпин при виїздах на природу. П'яті двері горизонтально розділені на дві частини, як у старшого Peugeot 4008, що робить завантаження багажу зручніше.

Під капотом 3008 що поставляються в Україну будуть тільки бензинові 1,6-літрові мотори. Базова версія з атмосферним 1,6 л розвиває потужність 120 л.с. А потужніша з безпосереднім уприскуванням палива і турбіною при тому ж робочому об'ємі розвиває 156 л.с. Обидві версії доступні з 6-ступінчастими механічними КП. А ось 6-ступінчастий "автомат" - привелегия виключно потужнішій модифікації. Peugeot 3008 пропонується тільки з переднім приводом.

Але завдяки системі Grip Control, яка дозволяє вибирати один з режимів, : стандартний, рух по снігу, рух по неасфальтованій поверхні (бруд, твердий грунт, мокра трава) і рух по піску, можна перенастроювати ABS і систему стабілізації ESP.

Ціна нової моделі виглядає привабливо. Peugeot 3008 1.6 (120 л. с.) в простій комплектації Comfort Pack стоїть 23100$. В списку базового устаткування ABS, ESP, підігрівання передніх сидінь, кондиціонер, аудіосистема, передні электростеклоподъемники, 6 подушок безпеки, омыватели фар, дзеркала з електрорегулюванням і підігріванням. Топ модифікація 1,6 л (156 л. с.) в дорогій версії Premium коштує 27440$ з механічною або 28940$ з автоматичною коробкою передач.


Автомобільні перевезення пасажирів і багажу по Україні



Джерело: http://www.autocentre.ua
Категорія: Новини | Додав: rock (10.06.2010)
Переглядів: 832 | Теги: Peugeot 3008, новый ПЕЖО, Comfort Pack | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]