null


Автомобільні перевезення пасажирів і багажу по Україні

оголошення про надання послуг та замовлення пасажирських перевезень

Каталог статей
 Пассажирские перевозки по Украине  Бесплатные объявления о перевозках
Меню сайту


Всі оголошення
Мої статті [2]
Новини [24]
PREMIUM Зона [0]


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вхід/Реєстрація


Пошук


Оголошення по даті


Друзі сайту

Бесплатные объявления

о перевозках

Биржа частных перевозок privattrans.com.ua

_______________________

Перевезення вантажів:

сайт безкоштовних оголошень

Перевезення вантажів. Сайт безкоштовних оголошень.

Всі оголошення

 про надання послуг

 та замовлення

 вантажних перевезень по Україні

Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 15:28
Головна » Статті » Новини

ЗАЗ Forza українець чи китаєць?

ZAZ_FORZA

Сила!, Рух!, Вперед! - Саме так у перекладі з італійської звучить назва принципово нового автомобіля, представленого 17 лютого на Запорізькому автомобільному заводі.

Довгоочікувана прем'єра співпала з початком продажів новинки в мережі офіційного дистриб'ютора компанії АвтоЗАЗ-сервіс. Нова модель поповнила лінійку автомобілів ЗАЗ, які протягом п'яти років залишаються самими популярними і найбільш затребуваними серед споживачів завдяки перевіреної надійності та доступною ціною.

ZAZ_FORZA

ZAZ_FORZA
ZAZ_FORZA

ЗАЗ Forza в кузові хетчбек з'явиться в продажу в другому півріччі 2011 року. Поки що можна спробувати себе за кермом автомобіля в кузові седан (ліфтбек).

Вітчизняний новачок ЗАЗ Forza, серійне виробництво якого стартувало в цей же день, виявився яскравим не тільки за назвою - стильний свіжий дизайн від італійського ательє Torino Design відчувається в кожній деталі.

Колірна гамма автомобіля, інтер'єр і екстер'єр порадує навіть самих затятих споживачів, адже благородні риси Forza помітні з першого погляду.

При більш детальному вивченні до переваг ЗАЗ Forza необхідно віднести: потужний двигун (109 к.с.) австрійської розробки ACTECO, що відповідає стандарту Євро-4, досить широкий набір опцій як для автомобіля бюджетного сегменту, конкурентна ціна.

ZAZ_FORZA

Функціональність
Двигун автомобіля ЗАЗ Forza - 16-тіклапанний бензиновий силовий агрегат об'ємом 1497 куб.см. з витратою палива 7,2 л/100 км в змішаному циклі, 5,8 л/100 км - заміському, 9,7 л/100 км - міському. Серце моделі агрегатується з п'ятиступінчастою механічною трансмісією і забезпечує хорошу динаміку.

Передня підвіска - незалежний Mc Pherson - і задня - напівзалежна з пружинами-амортизаторами - дають відмінні показники керованості. Максимальний обертовий момент - 140 Нм при 4500 об / хв. Вже в базовій комплектації є гідропідсилювач керма, рульова колонка з регулюванням нахилу і кондиціонер.

Центральний замок з дистанційним управлінням і дистанційне управління відкриттям багажника вже в базовій комплектації - ще один плюс в переліку переваг даного новачка серед однокласників.

ZAZ_FORZA

Комфорт водія і пасажирів
Сівши за кермо нового представника бренду ЗАЗ, неможливо не помітити високу якість внутрішньої тканинної оббивки салону, сидінь і зручної панелі приладів, витриманих в класичному стилі. Дійсно новий і комфортний, автомобіль забезпечить достатньо простору в салоні як в тривалій подорожі, так і при русі по місту. Адже це дозволяє і колісна база машини - 2527 мм, і місткість багажного відсіку - 370 л. До речі, кришка багажника заслуговує окремої уваги, вона відкривається разом з склом, що дозволяє перевозити більш габаритні вантажі. Отже, як у сімейному гнізді, буде себе почувати не тільки молода пара, а й родина з дітьми. Що стосується зручності водія і пасажира, їхні крісла можна налаштувати відповідно до одного з чотирьох варіантів, електросклопідйомники також підвищують рівень комфорту всіх учасників подорожі. За позитив і гарний настрій відповідає аудіосистема з USB портом і програвачем з підтримкою MP3. Про переваги сидінь з електропідігрівом - годі й говорити!

Безпека - вже в базі
Що може бути ціннішим в автомобілі, ніж поєднання функціональності і високого рівня безпеки? Лише наявність і того, і іншого - але за доступною ціною. Вартість самої скромній комплектації ЗАЗ Forza становить 79 900 грн. Але вже в базовій версії є подушка безпеки водія, сигналізація, іммобілайзер, а в конструкції кузова - високоміцні балки бічних дверей, що, безумовно, зіграє свою роль у збереженні життя та здоров'я пасажирів при непередбачених обставин. У дорожчій комплектації доступні дві подушки безпеки, ABS і EBD. Крім того, про малий відстані до об'єктів при парковці вчасно повідомить задній парктронік. Про необхідність пристібатися нагадує відповідний індикатор. Не будуть зайвими як початківцям, так і досвідченим водіям задні протитуманні фари, електрокоректор світла фар, електрорегульовані дзеркала заднього огляду.


Категорія: Новини | Додав: rock (26.07.2011)
Переглядів: 4505 | Теги: новий ЗАЗ Forza, ЗАЗ Forza, тест ЗАЗ Forza | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]